Få kan ha undgått den mörkhåriga skönheten Rebecca Stella, eller Rebecca Simonsson som hon egentligen heter. Denna svenska har arbetat sig upp i nöjesbranschen och kommit att bli ett välkänt namn, både i Sverige och utomlands. Med en populär podd och smink under eget namn siktar Rebecca Stella mot stjärnorna. 

Snabbfakta om Rebecca Stella:

Namn:Rebecca Stella Dion (född Simonsson)
Född:1985
Familj:Maken Manny och sonen Dion
Yrke:Influencer med eget sminkmärke och otaliga klädkollektioner 

Så blev Rebecca Stella instagram-stjärna

Det var som sångerska och dansare i den lättklädda gruppen Sunblock som Rebecca Stella kom att hamna i rampljuset. Rebecca blev en av gruppens frontfigurer och entusiaster upptäckte snabbt hennes karisma. I sin roll som chef på en av Sveriges mest populära nattklubbar kom Rebecca att blomma ut ytterligare. Med sin säregna klädstil drog hon blickarna till sig och blev snabbt en stilikon för många unga, moderna tjejer i Stockholm.

Genom Instagram kom Rebecca Stella även att visa upp sig utanför den svenska huvudstadens gränser. Ofta bytte hon hårfärg, iklädde sig uppseendeväckande outfits och det hela dokumenterades på Instagram. Det var på många sätt just denna berömda fotoapp som gjorde Rebecca Stella känd. Tidigt kunde hon titulera sig ”influencer” med tusentals följare som såg upp till henne och härmade allt hon tog sig för.

Rebecca Stella – klänning och mycket mer

Trots sin relativt låga ålder har Rebecca Stella hunnit med mycket. Som tidigare nämnt var Rebecca Stella en ung nattklubbschef och snabbt förstod ägarna till Stockholms krogar att allt Rebecca rörde vid blev till guld. Under sin karriär i nattklubbsvärlden hann hon med att bland annat arbeta för:

  • Sturecompaniet 
  • Spybar 
  • Hells kitchen 

Rebecca har även testat på en musikkarriär. Förutom sin medverkan i Sunblock har hon också testat vingarna som soloartist. I början av 2010-talet gav Rebecca ut ett par singlar under eget namn. 

Det verkliga genombrottet kom dock via sociala medier. Rebecca Stellas klädstil var, som tidigare nämnt, tidigt en snackis och många var de tjejer som ville se ut som Rebecca. Genom samarbeten med Nelly.com, Bubbleroom och Solo gav Rebecca allmänheten en möjlighet att lägga vantarna på en Rebecca Stella-klänning eller något annat plagg ur någon av hennes kollektioner. Succén var ett faktum och plaggen gick åt snabbt. Samarbetet med Nelly.com kom därför att bli bestående under namnet ”Rebecca Stella for Nelly”. Snittet på kläderna skiljde sig från mängden med tajta siluetter, kvinnliga passformer och en något utmanande snitt. Även Bubbleroom har fortsatt sitt samarbete med Rebecca Stella och senaste kollektionen kom 2022. 

Rebecca Stella – bröllop med I DO

2017 blev Rebecca Stella gravid och året därpå föddes sonen Dion. Pappa till pojken är skivbolagskungen Manny Dion som Rebecca Stella träffade i LA, staden hon numera kallar sitt hem. Året 2017 var verkligen ett händelsernas år för Rebecca då hon, förutom att bli gravid, också hann med att leda svenska Paradiset Hotel samt förlova sig med sin Manny. 

Det dröjde till 2019 innan Rebecca Stella gifte sig med sin drömprins Manny. Parets son var då lite drygt ett år gammal och bröllopet ägde rum i en grekisk-ortodox kyrka i Los Angeles. Flera svenska kändisar närvarande vid bröllopet och såg Rebecca få sin älskade man. Toastmadame var ingen mindre än den svenska programledaren Gina Dirawi. I samband med bröllopet släppte Rebecca Stella sin första skönhetsprodukt – en parfym med namnet I DO. Parfymen var inspirerad av Rebeccas eget bröllop. Ett tag senare följdes denna succé upp med det egna märket Rebecca Stella beauty. Med sitt smink öppnade Rebecca Stella ännu en ny karriärdörr och flera av hennes produkter, så som foundation och läppennor, kom att hyllas av konsumenterna.

Nästa inlägg

Ge bort pengar för att få bostadstillägg

ons mar 1 , 2023
Innehåll visa 1 Ge Bort Pengar för att Få Bostadstillägg 1.1 Förstå Reglerna 1.2 Egna Tillgångar 1.3 Var Försiktig 1.4 Alternativa Lösningar 1.5 Sammanfattning Ge […]