Vad ska vi äta ikväll? Det är förmodligen en av de vanligaste frågorna som ställs runt om i landet framåt eftermiddagen när hungern gör sig påmind. Svaret är enkelt: pizza såklart! Omtyckt och älskad av generationer, både barnbarn och farmor är överens om hur gott det är. Visste du att den första pizzerian i Sverige öppnade redan 1947? Med alla olika varianter är pizza ett självklart svar på frågan ovan!

Fyra skäl till att välja pizza till middag:

1Det går snabbt. Att få en pizza serverad tar bara några minuter.
2Det finns många valmöjligheter, så alla blir nöjda.
3Du kan få maten hemlevererad, bara att ringa!
4Man får mycket mat för pengarna.

Sannegården pizzeria till både vardag och fest

Efter en lång arbetsdag, kanske med många möten och mycket stress, kan det kännas tungt att ställa sig vid spisen. Men du kan pusta ut, det finns alternativ. Hos Sannegården pizzeria kan du hämta middagen på bara några minuter och slippa både handling och disk. Tiden och energin som du får över kan du använda till annat du tycker om. Kanske ringa en vän, åka och träna eller läsa en bok?

Och vill du inte lämna ditt hem kan du enkelt beställa via webbplatsen så levereras maten till din dörr. Kan det bli enklare? Men pizza passar också när man har något speciellt att fira, den sätter guldkant på tillvaron. Visste du att det på nyårsdagen äts mest pizza i Sverige av årets alla dagar? Många verkar tycka att det är en perfekt start på det nya året!

Sannegården pizzeria finns på många platser

Det ska vara enkelt att bli mätt, och då underlättar det om tillgängligheten är god. Du behöver inte resa långt för att hitta din favoritpizza. Faktum är att det i Sverige finns ungefär 3 500 pizzerior! Reser man genom landet finns det en pizzeria i nästan varje samhälle.

Befinner du dig i Göteborg är du aldrig långt ifrån en god måltid. Sannegården pizzeria finns i många stadsdelar, bland annat:

 • Sannegårdens pizzeria Munkebäck
 • Sannegårdens pizzeria Eriksberg
 • Sannegårdens pizzeria Johanneberg
 • Sannegårdens pizzeria Frölunda

Men Sannegårdens pizzeria finns också i andra orter i västra Sverige, som till exempel: 

 • Sannegårdens pizzeria Karlskoga
 • Sannegårdens pizzeria Alingsås
 • Sannegårdens pizzeria Skövde
 • Sannegårdens pizzeria Varberg
 • Sannegårdens pizzeria Onsala

Sannegårdens pizzeria har en meny med något för alla

Pizza finns i ett närmast oändligt antal varianter. Och om inte just din drömkombination av ingredienser skulle finnas på menyn är du välkommen att komponera din egen variant. Och just valmöjligheterna är något som underlättar i vardagen. Att komma överens om middagsmaten kan som bekant ofta leda till långa diskussioner som slutar med att någon blir besviken.

På Sannegårdens pizzerias meny finns klassiska pizzor såväl som vegetariska och glutenfria alternativ, så att hela familjen eller kompisgänget blir glada och ingen sitter missnöjd runt bordet. Livet är för kort och tiden för dyrbar för att man ska bråka om sådant som middagsmat!

Tips från pizzamenyn på pizzeria Sannegården:

 • Sanne special – Har du provat pizza med pommes frites på? Det ger en extra tvist.
 • Figaro – perfekt om du gillar italienska ingredienser som parmaskinka och basilika.
 • Margherita – en enkel klassiker som alltid är rätt!
 • Afrikana – oxfilé, jordnötter, ananas och banan. Kan det bli bättre?

Sannegården pizzeria hänger med i tiden

Och skulle du inte vara sugen på pizza just idag finns det mycket annat att välja på hos Sannegården pizzeria, såsom sallader, pasta, kebab och hamburgare. Till och med en vegansk kebabtallrik– tillagad utan kött men med lika mycket smak!

På Sannegårdens pizzeria hänger man med i tidsandan nu när allt fler efterfrågar köttfria varianter. Och man månar om att alla kunder ska bli mätta och nöjda oavsett vad man tycker om eller vilken allergi man har. De har flera gånger utsetts till Sveriges bästa pizzeria, senast 2022. Så du kan verkligen känna dig säker på att få en vällagad middag! Sluta fundera på vad du ska äta ikväll, svaret på frågan är enkel!

Nästa inlägg

Hemnet umeå lägenheter till salu nyast först

sön jan 1 , 2023
Innehåll visa 1 Upptäck Umeås nyaste lägenheter till salu på Hemnet 2 Sök Hemnet umeå lägenheter till salu på nyast först 3 Planera ditt bostadsköp […]